Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
23.06.2021
Hodnocení našeho obchodu na Firmy.cz
Nově můžete hodnotit náš obchod i na Firmy.cz. A za vaše hodnocení budeme moc rádi. Hodnotit můžete zde číst celé
24.05.2021
Doručujeme i na SK
Nově zasíláme zboží i na Slovensko. Více informací ohledně cen a dalších podnímek odeslání zboží na Slovensko najdete zde.   V případě nestandardní... číst celé
31.01.2021
Produkty NE/skladem
Rozhodli jsme se, že budeme na našem eshopu zobrazovat i vyprodané zboží. Pokud narazíte na produkt, který nemáme skladem, ale rádi byste si ho u nás... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
7 základních čaker
05.12.2020 Energie
7 základních čaker
Čakry jsou energetická centra na těle, která slouží pro příjem a výdej energie. Existuje 7 základních čaker, které si blíže popíšeme. číst celé
Korálky Rudraksha
05.12.2020 Energie
Korálky Rudraksha
Jsou to semínka z exotické dřeviny, stromu Elaeocarpus granitus, který roste od úpatí Himalájí, v Nepálu, Indii až po jihovýchodní Asii. Semena bývají... číst celé
Minerály dle horoskopu
05.12.2020 Energie
Minerály dle horoskopu
Beran patří mezi ohnivá znamení a vládne mu planeta Mars. Typické vlastnosti jsou bojovnost a vůdčí schopnosti, odvážnost a rozhodnost. Berani se sna... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Tiborovi Adamcovi, se sídlem Na Výsluní 1063, 277 11  Neratovice, IČ 70799261, zapsaná u Městského úřadu Neratovice (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Tento souhlas nabývá účinnosti dnem 12.12.2020

Novinky z našeho blogu

7 základních čaker
05.12.2020 Energie
7 základních čaker
Čakry jsou energetická centra na těle, která slouží pro příjem a výdej energie. Existuje 7 základních čaker, které si blíže popíšeme. číst celé
Korálky Rudraksha
05.12.2020 Energie
Korálky Rudraksha
Jsou to semínka z exotické dřeviny, stromu Elaeocarpus granitus, který roste od úpatí Himalájí, v Nepálu, Indii až po jihovýchodní Asii. Semena bývají... číst celé
Minerály dle horoskopu
05.12.2020 Energie
Minerály dle horoskopu
Beran patří mezi ohnivá znamení a vládne mu planeta Mars. Typické vlastnosti jsou bojovnost a vůdčí schopnosti, odvážnost a rozhodnost. Berani se sna... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Kde nás najdete

Na Výsluní 1063
27711 Neratovice

 
Přijímáme platby online

Kontakty
Tibor Adamec
Copyright 2020 Tipkoralky.cz. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.